Behandlinger

Akupunktur - et behandlingforløb hos Akupunkt Nord

Akupunktur - et behandlingforløb hos Akupunkt Nord
Interviewet For at stille den korrekte diagnose, kommer du igennem et grundigt interview. Her spørges ind til bl.a. søvn og fordøjelsesmønster.( Da jeg naturligvis er underlagt tavshedspligt bliver...

Fertilitet, ufrivillig barnløshed

Fertilitet, ufrivillig barnløshed
Akupunktur er et godt supplement til barnløshed. Jeg har uddannet mig indenfor ”behandling af barnløshed med akupunktur” både i forbindelse med naturlig graviditet, problemer med dårlig...

Akupressur

Akupressur
Akupressur er en behandling, hvor akupunkturpunkterne masseres istedet for at sætte nåle i.

Øre-akupunktur

Øre-akupunktur
Jeg giver også øreakupunktur, som enten kan være såkaldte permanåle eller ørefrø, som er små kugler der masseres i punkterne.

El-akupunktur

El-akupunktur der er elstimulation der bruges på nålene med korte og lange frekvenser og ved lav volumen. Bruges især til smertebehandling og afvænning.

Massage

Massage
Massage bruger jeg i forbindelse med forskellige smertebehandlinger f.eks. i ryg, skuldre og nakke.

Cupping

Cupping
Cupping er en behandling, hvor glaskopper med vacum sættes på huden. Herved kommer der øget blodgennemstrømning, og der opnåes en dybdemassage.

Moxa

Moxa er en varmende urt der holdes lige over huden. Den er god til at give varme gennem nålen, på huden, i kroppen eller til at fjerne smerte, forkølelse m.m.

TDC lampen

TDC lampen
TDP lampen er en varmelampe der kan bruges til de fleste tilstande. Lampen består af en mineralsk plade der afgiver varme dybt i kroppen.